Vegane Biskuit-Torte mit Avocado-Creme
Einen richtig leckeren und fluffigen Biskuitteig zu zaubern, ist aus meiner Sicht nicht so einfach, selbst wenn man Eier verwendet. Eine vegane Biskuit-Torte zu backen, die die Eigenschaften fluffig, locker…
Einen richtig leckeren und fluffigen Biskuitteig zu zaubern, ist aus meiner Sicht nicht so einfach, selbst wenn man Eier verwendet. Eine vegane Biskuit-Torte zu backen, die die Eigenschaften fluffig, locker…
With easter my 40 days without sugar are over. Officially i can cherish myself again with milk chocolate or a bred with jam for breakfast. But, do I really want…
Coffee is culture. It is usually part of every get-together and coffee offers us most likely a moment of wellbeing. What is the deal about the assumption of coffee as…
It’s Chiemsee Chilling Time. Do you need a break from the busy city life? Well, come with me and we are going on a little vacation to the so called Bavarian…
Relaxation in the woods reveales healing powers. It’s very calming yet energizing. Regardless of the weather, I am regularly in need of nature. Moments between trees and moss. Without a lot…
Vor Jahren kaufte ich mir in meinem 1600 Oberkärntnerseelen zählenden Heimatdorf während des Sommers eine Leberkäsesemmel. Diese wollte ich in Ruhe und für mich alleine verspeisen. Eins ist nämlich klar…
Today I’d like to present you an Ayurvedic recipe called Mung Dal Subji. Bevor we start with the preparation I would like to share some details about Ayurvedic medicine with…
Ayurvedische Powerkugeln brauchen kein Koffein. Dieser löst laut Ayurveda eine Stressreaktion im Körper aus, was zur Erschöpfung führt. Bei diesen Power-Kugeln bringen Haferflocken die Energie. Sie enthalten viele Vitamine, Mineralien & essenzielle…
Die Pragerin Zusan Hartlová gründete 2012 ihr Modelable „Soolista“. Die Kollektionen der jungen Designerin haben einen unverkennbaren Stil. Ihre Entwürfe basieren auf dem Schnitt eines T-Shirts. „Soolista“ schwört auf hochqualitative Materialien aus Europa…
Today I will cook an ayurvedic Subji in coconut milk with autumn vegetables. The dish is vegetarian, super tasty and doesn’t need much preparation and cooking time. The stew is lovely yellow…